violetta
violetta
violetta

i_love_violetta

I ♥ Violetta este o emisiune in care veti descoperi cele mai recente informații despre serialul "Violetta". In fiecare saptamana, trei fane Violetta -  Adina, Alexia si Andra – dezbat cele mai noi episoade si dezvaluie ce va asteapta in urmatoarele. Ele discuta despre moda si muzica si intra in culisele serialului pentru a afla mai multe detalii despre filmarile serialului Violetta.

Ce îţi place cel mai mult din emisiune?

Pentru tine...

violetta

Urmareste interviul cu Andra aici

Care este personajul tău preferat din serial și de ce? 

"Martina Stoessel (Violetta) este actrița mea preferată din Violetta! E mereu plină de viață, este pozitivă și zâmbește încontinuu. Așa sunt și eu și de aceea am ales-o pe ea :D"

Ce îți place mai mult și mai mult la I love Violetta?

"I love Violetta este o emisiune plină de voie bună, râdem, glumim și uneori ne deghizăm. Ne distrăm foarte tare pe platourile de filmare! Mai ales atunci cand trebuie să ne alegem hainele pe care le vom purta în emisiune, dintr-o camera plină cu haine! :)"

La filmări, care ediție a emisiunii a fost cea mai distractivă?

"Hmm, toate sunt super, dar cel mai distractiv episod a fost cel în care eu și Alexia ne-am pus niște peruci pe cap și era cât pe ce să o păcălim pe Adina. Iar la sfârșitul episodului a fost partea mea preferată - momentul de dans - pregătit special pentru toți fanii Violettei!"

Disponibil acum

 • RECLAMA

  App

  vio

  Violetta: Aventura muzicala

  Trăiește și tu aventurile Violettei! Descoperă lumea ei! Si fredonează-i piesele!

Disponibil acum

 • RECLAMA

  App

  vio

  Violetta: Aventura muzicala

  Trăiește și tu aventurile Violettei! Descoperă lumea ei! Si fredonează-i piesele!

Mobile
Tablet
Desktop