Cronicile Evermoor
Cronicile Evermoor
Cronicile Evermoor

Cronicile Evermoor

Cronicile Evermoor
Tara Crossley şi familia ei încearcă să se stabilească în ciudatul orăşel Evermoor. Dincolo de problemele normale ale adolescenţei, în poveste există o tapiserie fermecată care prezice viitorul şi Tara trebuie să se lupte cu noua sa identitate secretă din grupul Everinilor. Tot ceea ce ea îşi doreşte este o viaţă normală, note bune şi pe Cameron, cel de care este îndrăgostită. Dar o serie de erori magice transformă viaţa Tarei într-o bătălie epică pentru orăşel. Pot Tara şi prietenii ei să înfrângă forţele întunecate care ameninţă să şteargă Evermoor de pe faţa pământului?

Ai legătura...

Doreşti să fii o Everine, precum Sorsha?

Sorsha

Stiai ca?

Evermoor a fost filmat in Anglia!

Cronicile Evermoor

"Am filmat scenele exterioare pentru mosia Evermoor la o casa maiestuoasa numita Arley Hall din Cheshire. A fost minunat. E un loc atat de grozav, dar e si un loc istoric si toate picturile mari au ochi care se uita la tine tot timpul." Infiorator!

Star Profile

Naomi Sequeira

Naomi Sequeira

Naomi este vedeta australiană din Cronicile Evermoor. Încântătorul serial este plin de mister, intrigi şi comedie, cu un strop de romantism fermecător. Stăm de vorbă cu Naomi...

Mobile
Tablet
Desktop