Ultimile noutati

 • Violetta. Jurnal de călătorie
  Violetta. Jurnal de călătorie

Ultimile noutati

 • 200 de jocuri și activități
  200 de jocuri și activități

Ultimile noutati

 • Sofia Întâi. Ne jucăm... Cu Prințesa Sofia
  Sofia Întâi. Ne jucăm... Cu Prințesa Sofia

Carti si reviste

Up Down
 • Jake și pirații din Țara de Nicăieri. Ne jucăm... De-a pirații

  Jake și pirații din Țara de Nicăieri. Ne jucăm... De-a pirații

  Ești gata să porneşti într-o aventură împreună cu Jake şi echipajul său? Caută-ţi pe hartă calea către Insula Piraţilor, ajută-l pe Skully să fie cu ochii-n patru după căpitanul Hook şi rezolvă-ţi „misiunile“ de pirat pentru a câştiga galbeni. Ce mai aştepţi?
 • Jocuri și activități ca-n povești

  Jocuri și activități ca-n povești

  Cărţile de jocuri și activităţi Disney contribuie la dezvoltarea inteligenţei copiilor prin joc, antrenându-le memoria, discernământul, capacitatea de observație, de a face raționamente, conexiuni.
 • Povestea lui Rapunzel

  Povestea lui Rapunzel

  Răpită din fragedă pruncie de Mama Gothel, din castelul părinţilor ei, pentru că părul ei fermecat îi asigură bătrânei vrăjitoare tinerețea veșnică, frumoasa Rapunzel şi-a petrecut ultimii optsprezece ani închisă într-un turn înalt, ascuns în adâncul pădurii. Când tânărul Flynn Rider, care furase o tiară cu pietre preţioase împreună cu doi complici, se refugiază în turn, Rapunzel îl prinde în capcana pletelor ei lungi de peste douăzeci de metri și îl obligă să o ajute să evadeze, pentru a afla misterul luminițelor care se aprind în oraș în fiecare an de ziua ei. Cei doi pornesc într-o călătorie plină de peripeţii, în care Rapunzel descoperă cum arată lumea reală și află adevărul despre originea ei.
 • Zâna Clopoţel

  Zâna Clopoţel

  "Zana Clopotel" face parte dintr-o noua serie minunata de 8 carti de povesti cu Zanele Disney. Te mai asteapta si Zanele Vidia, Acuarela, Picur Lin, Becky, Prilla, Fira si Lili sa le descoperi aventurile.Citeste-le pe toate!
 • Prima mea colectie de povesti - Avioane

  Prima mea colectie de povesti - Avioane

  O colectie a celor mai frumoase povesti. Intra in lumea magica a personajelor tale preferate! Vei simti gustul aventurii si vei intelege valoarea prieteniei. Colectia mai contine si titlurile Alba ca Zapada, Regele Leu, 101 Dalmatieni si Masini 2.
 • Sa invatam literele si numerele cu Minnie

  Sa invatam literele si numerele cu Minnie

  Aceasta carte contine o multime de activitati distractive, majoritatea putand fi rezolvate cu abtibilduri. In aceeasi colectie vei mai gasi titlurile Masini si Avioane.
 • Avioane - Cartea filmului

  Avioane - Cartea filmului

  Stropi, un mic avion agricol, viseaza sa castige cea mai importanta cursa din istoria aviatiei. Dar el nu are motor de curse si pe langa asta, ii este frica de inaltime. Afla citind aceasta carte daca micutul avion va reusi sa isi indeplineasca visul.
Up Down