Ralph strica tot

In cinematografe din 2 noiembrie

Despre Ralph strica tot

  • "Ralph strica tot" este un joc cu aventuri amuzante de la Walt Disney Animation Studios si de la regizorul castigator al premiului Emmy®, Rich Moore.

    Timp de decenii, Ralph (vocea lui John C. Reilly) a fost eclipsat de Felix rapara tot Jr. (vocea lui Jack McBrayer), celebrul baiat bun al jocului, care rezolva mereu situatiile. Satul sa joace rolul negativ, Ralph ia situatia in mainile sale masive si porneste intr-o calatorie in arcade prin generatii multiple de jocuri video pentru a demonstra ca are calitatile de a fi un erou.

  • In cautarile sale, Ralph il intalneste pe inflexibilul Sergent Calhoun (vocea lui Jane Lynch) din jocul de actiune la persoana intai Hero's Duty si pe inadaptata plina de energie Vanilina von Pralinata (vocea lui Sarah Silverman) din jocul de curse carting invelit in ciocolata, Sugar Rush, care s-ar putea sa fie primul sau prieten adevarat.

    Dar totul se schimba cand un inamic mortal se dezlantuie, amenintand totul si pe Vanilina insasi. In cele din urma, Ralph are sansa de a salva situatia — dar o poate face la timp?

    Filmul "Ralph strica tot" ajunge in cinematografe la 2 noiembrie 2012, in format Disney Digital 3D™.